Kako naručiti Mak skincare proizvode?

Mak skincare proizvode možete naručiti putem:

- web stranice
- instagrama
- facebooka
- emaila

Naručivanje preko web stranice

Ako ste se odlučili da naručite naše proizvode putem web stranice sve što trebate uraditi je to da dodate željene proizvode u “korpu” te kliknete na istu (gornja desna strana web stranice) nakon čega slijedite daljnje upute. Potvrdu o narudžbi će te primiti preko SMS poruke po završenoj kupovini.

Naručivanje preko instagrama

Ako ste se odlučili da naručite naše proizvode putem Mak skincare Instagram profila, sve što trebate uraditi je da nas kontaktirate u DM (direct message) i ostavite svoje lične podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, broj mobitela) te ime proizvoda koje želite.

Naručivanje preko Facebook profila

Ako ste se odlučili da naručite naše proizvode putem Mak skincare Facebook profila, sve što trebate uraditi je da nam se javite u inbox i ostavite svoje lične podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, broj mobitela) te ime proizvoda koje želite.

Naručivanje preko emaila

Ako ste se odlučili da naručite naše proizvode putem našeg emaila (makkozmetika@gmail.com), sve što trebate uraditi je da nam napišete koje proizvode želite kupiti i ostavite vaše lične podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, broj mobitela).