Sakupljaš li makove?

Šta je program lojalnosti i čemu služi?

„Sakupljaš li makove?“ je program lojalnosti kroz koji naši kupci mogu prikupljati bodove (makove) na osnovu svoje potrošnje ili učešća u određenim promotivnim aktivnostima, te ih kasnije mogu iskoristiti kako bi ostvarili dodatni popust na cjelokupni Mak Skincare asortiman. Ovaj program je osmišljen kako bi se povećala lojalnost naših kupaca i nagradila njihova aktivnost.

Kako mogu sudjelovati?

Kako biste se pridružili programu kliknite na logo cvijeta na lijevoj strani web shopa. Nakon što se otvori prozor kliknite na „Registracija“ potom kreirajte account. Nakon što to učinite, dobrodošli ste sudjelovati u svim akcijama koje smo pripremili za Vas kako biste osvojili bodove.

Kako mogu zaraditi bodove?

Kako bi saznali koje aktivnosti je potrebno dovršiti da bi osvojili bodove kliknite na logo cvijeta na lijevoj strani web shopa, a potom kliknite na „Sakupi makove (bodove)“. Tu će te naći pobrojane sve aktivnosti i broj bodova koje iste nose.

Kako mogu iskoristiti bodove?

Nakon što ste skupili minimalno 100 makova (bodova) ostvarili ste popust od 5KM koji možete iskoristiti tako što kliknete na logo cvijeta na lijevoj strani web shopa, nakon toga kliknite na „Iskoristi makove (bodove)“, te potom na „Iskoristi Makove“. Dalje obavite regularnu kupovinu prilikom koje će biti uračunat popust od 5KM.

DODATNA PITANJA

Sakupio/la sam 100 makova. Da li ih moram odmah iskoristiti?

Ne, naši makovi (bodovi) nemaju rok trajanja 😊

Šta je program preporuke?

Program preporuke je još jedan način da sakupite bodove. Jednostavno, kliknite na logo cvijeta na lijevoj strani web shopa, zatim kliknite na „Program preporuke“, a zatim „Preporučite prijatelju“. Kopirajte link i pošaljite prijatelju. Nakon što prijatelj preko programa preporuke ostvari kupovinu, isti je uspješno realizovan, te i Vi i prijatelj dobivate po 10 bodova. Bodove na ovaj način možete ostvariti svaki put kada koristite „Program preporuke“.

Kolko često se mogu izvršavati aktivnosti za sakupljanje bodova?

Da biste sakupili bodove, određene aktivnosti su ograničene brojem izvršavanja:

  • Za svaku obavljenu kupovinu dobivate bodove svaki put.
  • Za uspješno realizovan "Program preporuke" dobivate bodove svaki put.
  • Registracija profila donosi bodove samo jednom.
  • Kompletiranje profila donosi bodove samo jednom.
  • Za praćenje Instagram profila dobivate bodove samo jednom.
  • Za Facebook "like" dobivate bodove samo jednom.
  • Dijeljenje sadržaja na Vašem Facebook profilu donosi bodove jednom godišnje.